Een investering die goed voelt

De kwaliteit. Het kostenplaatje. De bouwsnelheid. De toekomstbestendigheid van de woningen. Allerlei criteria die u als investeerder belangrijk vindt. Met ons PuurThuys-woonconcept geven wij u de zekerheid van betaalbare grondgebonden woningen met een gezond rendement.

Het PuurThuys-woonconcept

De kracht van prefab bouw

PuurThuys is gebaseerd op prefab bouw. Een specialisme waarin de bedenkers en makers van PuurThuys een lange staat van dienst hebben.

Bouwen met prefab betonelementen heeft veel voordelen. Doordat de onderdelen in een geconditioneerde omgeving worden geproduceerd, is er sprake van een optimale controle over o.a. de temperatuur en luchtvochtigheid. Daardoor kunnen betere producten sneller worden gemaakt én sneller worden geleverd.

Samen het
initiatief nemen

Achter PuurThuys zit een team van specialisten dat zijn kennis en ervaring op het gebied van projectontwikkeling, bouw en verduurzaming graag met u deelt.

Als u dat wenst, kunnen wij al vanaf de initiatieffase aanhaken en samen met u vorm en inhoud geven aan een project. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling met engineers. Zij kunnen u gedurende het totale ontwikkel- en bouwtraject begeleiden: van schetsontwerp naar definitief ontwerp en, uiteindelijk, naar een uitvoeringsgericht ontwerp.

Snel gebouwd en qua energieprestaties helemaal van deze tijd.

PuurThuys in Beeld

Afspraak maken?

We zijn erg benieuwd naar de specifieke wensen die u als investeerder heeft. Maak daarom een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak